۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير

هیأت های نظارت، ناظر، ارزیاب و ضامن کیفیت آموزش عالی کشور هستند

دوازدهمین نشست هیأت های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی با حضور دبیران هیئت های نظارت دانشگاه های کشور به صورت مجازی روز سه شنبه 18 خردادماه1400 برگزار شد.

 

 دوازدهمین نشست هیأت های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی با حضور دبیران هیئت های نظارت دانشگاه های کشور به صورت مجازی روز سه شنبه 18 خردادماه1400 برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر منتظر رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست طی ایراد سخنانی تاکیدات هیأت دولت و ریاست جمهوری در خصوص ضرورت تدوین و ارائه تجربیات 4 ساله کارگزاران نظام را یادآور شد و افزود: به دنبال این درخواست هیأت محترم دولت، مقام عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری نیز در نامه‌ای از تمامی معاونین و مدیران وزارت خواستند تا تجربیات گرانسنگ خود و زیر مجموعه هایشان را جمع آوری و به منظور ارائه به دولت بعدی تدوین کنند و لذا نشست دوازدهم دبیران هیأت با این هدف برنامه ریزی و اجرا شده است.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم تحقیقات و فناوری در ادامه، با تاکید بر اینکه مجموعه نظارت و ارزیابی دانشگاه ها تا آخرین روز این دولت، همچون گذشته با تمام توان و قدرت وظایف خود را به خوبی انجام خواهند داد، رسالت هیأت های نظارت را تضمین کیفیت برشمرد و گفت: ما نه بررسی می‌کنیم و نه اجرا، بلکه ارزیابی می‌کنیم آنچه برنامه ریزی و سیاست گذاری شده است آیا به خوبی جامه عمل پوشیده است یا خیر؟ و این نکته را هم باید یادآور شوم ما حتی مامور به نتیجه‌‌گیری هم نیستیم، فلذا باید گفت هیئت های نظارت، ناظر، ارزیاب و ضامن کیفیت آموزش عالی کشور هستند.

در ادامه جلسه دکتر سید حمیدرضا شاوران دبیر هیأت نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان با بیان تجربیات خود مهم‌ترین مسائل مبتلابه هیأت‌های نظارت را حرکت به سوی انفعال، همپوشانی برخی وظایف این هیأت ها با شورای مدیریت استانی، فقدان سیاست‌های تشویقی برای دانشگاه ها و موسسات مقصد در پذیرش دانشجویان موسسات منحل و یا ادغام شده، عدم دریافت بازخورد مناسب از گزارش بازدیدهای انجام گرفته از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی توسط کارشناسان هیأت، نبود برنامه‌ریزی مناسب به منظور استفاده بهینه از فرصت دوران کرونا در برگزاری کارگاه‌های آموزشی به صورت مجازی و اشکالات به وجود آمده در فرآیند بارگذاری اسناد و مدارک دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی در سامانه آموزش عالی کشور(HES ) ذکر کرد و مستندسازی، تدوین و تنظیم تجربیات ارائه شده توسط دبیران از سوی دفتر نظارت و ارزیابی وزارت عتف و ارسال آن برای دبیرخانه هیأت های نظارت سراسر کشور را خواستار شد.

خاطر نشان می سازد در این جلسه دبیران هیأت های نظارت و ارزیابی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی 31 استان کشور نظرات، دیدگاه‌ها و تجربیات خود را مطرح کردند

 

 

تاریخ:
1400/03/27
تعداد بازدید:
1064
منبع:
Powered by DorsaPortal